Културно-образовни пројекат Анимација у твом телефону, који помаже деци и младима да савладају уметност стварања анимираних филмова и мултимедијалних пројеката помоћу мобилног телефона у организацији Московског државног института за културу, Одељење за анимацију и мултимедију Московског државног института за културу, „Абсолут Филм“, Јавни покрет „Информација за све“ са бројним партнерима међу којима је и МултиМост фест, расписују конкурс за најбоље видео радове у следећим номинацијама:

    I АНИМИРАНИ ФИЛМ (направљен на паметном телефону).

    II МУЗИЧКИ КЛИП (дозвољено: 1. Анимирани клип креиран у паметном телефону. 2. Видео у комбинацији са анимацијом и/или видео са графиком,креиран у паметном телефону).

    III ВИДЕО (дозвољен је материјал било ког жанра у видео формату: 1. Анимирани видео направљен на паметном телефону. 2. Видео у комбинацији са анимацијом и/или видео са графиком креираном на паметном телефону).

    IV. СОЦИЈАЛНИ КЛИП (друштвенa реклама или друштвенa репортажа: 1. Анимирани видео направљен на паметном телефону. 2. Видео у комбинацији са анимацијом и/или видео записом са графиком креираном на паметном телефону).

 

Ко може да учествује?

– деца до 13 година;

– омладина 14-18 година;

– омладина 19-22 године. 

Који је рок за слање радова? 5.новембар 

Више информација о конкурсу можете прочитати овде.

Хвала!